
W połowie marca w warszawskiej restauracji
Belvedere w Parku Łazienkowskim odbyła się niecodzienna impreza,
podczas której poznaliśmy wiosenną premierę marki La Petite
Marseillaise. Już teraz możemy się cieszyć zapachem do tej pory
zarezerwowanym dla marek premium. Werbena i cytryna pobudzą nas do
działania i sprawią, że będziemy czuli się zdecydowanie
przyjemniej. W przyjaznych i gościnnych wnętrzach restauracji
Belvedere mieliśmy okazję stworzyć własny peeling do ciała na
bazie oleju ze słodkich migdałów i idealnie nasycony werbeną oraz
cytryną o zapachach i nie tylko opowiadała nam Senselierka Marta
Siembab. Dzięki niej dowiedzieliśmy się również wiele o
składnikach znajdujących się właśnie w najnowszej linii
kosmetyków La Petite Marseillaise.
 |
Senselierka Marta Siembab |
 |
komponujemy |
 |
INCI |
 |
pachnie obłędnie |
 |
rozkwitamy :) |
Michał
Super impreza i zdjęcia :)
OdpowiedzUsuńMiałam żel i balsam tej firmy, bardzo fajne kosmetyki :)
OdpowiedzUsuńWspaniała relacja, świetne warsztaty :) Lubię ich zapachy :)
OdpowiedzUsuńAch jakie piekne nimfy leśne w tych przepięknych wiankach.
OdpowiedzUsuńPiękne zdjęcia :)
OdpowiedzUsuńDobrze się bawiłam i fajnie było się spotkac :)
OdpowiedzUsuńPeelingu używam namiętnie przy każdej kąpieli i jestem zachwycona :)
Świetne spotkanie okraszone cudownym zapachem ;)
OdpowiedzUsuńPeeling przypomina mi tylko klimat, jaki panował na konferencji :D