piątek, 3 kwietnia 2015

Czym pachnie Prowansja wiosną?

W połowie marca w warszawskiej restauracji Belvedere w Parku Łazienkowskim odbyła się niecodzienna impreza, podczas której poznaliśmy wiosenną premierę marki La Petite Marseillaise. Już teraz możemy się cieszyć zapachem do tej pory zarezerwowanym dla marek premium. Werbena i cytryna pobudzą nas do działania i sprawią, że będziemy czuli się zdecydowanie przyjemniej. W przyjaznych i gościnnych wnętrzach restauracji Belvedere mieliśmy okazję stworzyć własny peeling do ciała na bazie oleju ze słodkich migdałów i idealnie nasycony werbeną oraz cytryną o zapachach i nie tylko opowiadała nam Senselierka Marta Siembab. Dzięki niej dowiedzieliśmy się również wiele o składnikach znajdujących się właśnie w najnowszej linii kosmetyków La Petite Marseillaise.

 



Senselierka Marta Siembab

komponujemy



INCI

pachnie obłędnie



rozkwitamy :)


Michał

8 komentarzy:

  1. Super impreza i zdjęcia :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Miałam żel i balsam tej firmy, bardzo fajne kosmetyki :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wspaniała relacja, świetne warsztaty :) Lubię ich zapachy :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ach jakie piekne nimfy leśne w tych przepięknych wiankach.

    OdpowiedzUsuń
  5. Dobrze się bawiłam i fajnie było się spotkac :)
    Peelingu używam namiętnie przy każdej kąpieli i jestem zachwycona :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Świetne spotkanie okraszone cudownym zapachem ;)
    Peeling przypomina mi tylko klimat, jaki panował na konferencji :D

    OdpowiedzUsuń

JEŻELI W TREŚCI POSTA NIE PROSZĘ O LINK NIE UMIESZCZAJ GO TAM O ILE ZALEŻY CI NA TYM ŻEBY TWÓJ KOMENTARZ ZOSTAŁ OPUBLIKOWANY.

Potrafię znaleźć Twojego bloga bez tego.